Ervaringen

“ACT is een zeer behulpzame en praktische methode om op een andere manier te leren omgaan met jouw (negatieve) gedachten en waarden. 
Geen psychiatrisch gewroet waar geen eind aan komt, nee, een heel verhelderende en praktische manier van werken, die efficiënt en effectief is. Ik zie om mij heen veel mensen die erg veel baat zouden hebben om hiermee aan de slag te gaan, i.p.v. doorgaan en denken dat er iets niet klopt...Anne-Barbara is diegene waar je moet zijn als je er meer mee wilt! Zij verstaat haar vak, weet wel echt waar het over gaat, kan dit zeer duidelijk overbrengen met allerlei creatieve mogelijkheden aangepast op jouw vragen en is gepassioneerd om jou ACT eigen te maken. Ze heeft geleerd van de grondleggers en blijft kennis vergaren om haar vak zo goed als mogelijk uit te voeren. Ik heb hier veel waardering voor, maar vooral: veel mensen zullen hier baat bij hebben!”

 Rachel Nadav, Teammanager Methodisch Werken bij ‘s Heeren Loo Zorggroep

Anne-Barbara is een trainer vol passie die zij weet over te brengen op haar deelnemers. Zij heeft aandacht voor haar deelnemers en kan iedere vraag theoretisch onderbouwen. Zonder oordeel en met een luisterend oor is Anne-Barbara een aangename persoonlijkheid die veel rust uitstraalt ondanks een vol programma. Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Waar voor uw geld, Op tijd."

Peggy Carbiere, Trajectcoach at RIBW-kam en mindfulness-trainer

‘Door de enthousiaste begeleiding van Anne-Barbara ben ik tijdens de 5 avonden van de ACT Training Time to ACT tot nieuwe en verdiepende inzichten gekomen over de vraag of ik nu echt in mijn leven díe dingen doe, die ik belangrijk vind en waar ik voor sta. 
Anne-Barbara heeft me tijdens deze training weten te verleiden om langer stil te staan bij het onderzoek van mijn waarden, en praktische handvaten aangereikt die me helpen om te doen wat echt belangrijk voor me is. 
Tijdens de training werd duidelijk dat Anne-Barbara ACT een enorm warm hart toedraagt. De combinatie van haar kennis, nieuwsgierigheid en passie voor ACT en de manier waarop ze het zelf toepast in haar eigen leven en professionele werkzaamheden werken aanstekelijk. Hierdoor werd voor mij nogmaals de enorme waarde van ACT in mijn dagelijkse en werkzame leven bevestigd. Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Deskundige.”

Leonie Postma, Adviseur Leren en Ontwikkelen, Afdeling Vakopleidingen van Verkeersleiding

"De ACT 8-weekse groepstraining die ik bij Anne-Barbara heb gevolgd is een prettige 'handen uit de mouwen' training. Gebaseerd op de theorie, die Anne-Barbara op heldere en enthousiaste wijze weet over te brengen, ga je aan de slag met concrete dingen van jezelf. Waar loop je tegen aan, wat zou je willen veranderen en hoe kun je dat doen? Praktische oefeningen en de aansluitende theorie helpen je hierbij op weg, geven inzicht en helpen doelen te stellen voor concrete verandering. Je eigen inzichten zijn daarbij het uitgangspunt. 
Anne-Barbara heeft oog voor de behoeften die zich bij de cursisten voordoen en speelt hier op in, terwijl ze het grote geheel in het oog blijft houden. Ze is een rustige, bevlogen, positieve persoonlijkheid, die een open, vertrouwelijke en aangename sfeer weet te creëren, waarin je van haar, jezelf en je medecursisten kunt leren. Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundige, Hoge integriteit”

Sandra Looren de Jong, Schrijfster.